Sampeyan bisa nemokake pencari kerja ing donya.

Sadharake pendekatan efektif kanggo para pencari kerja ing saindenging jagad.

Hopper

91 basa sing kasedhiya

Sampeyan bisa nerjemahake postingan proyek sing digawe ing basa ibu menyang 91 basa.

Hopper

Multi-basa SEO

Posting proyek sing diterjemahake dioptimalake kanggo panelusuran Internet ing saben basa.

Hopper

Notifikasi otomatis kanggo mesin telusuran

Nemokake mesin telp postings anyar nggunakake API.
- Coming Soon -

Hopper

Desain Web Responsif

Kasedhiya kanggo macem-macem piranti kalebu PC lan smartphone.

Mesin Panelusur Multilingual Asli

Mesin pencari proyek global kanggo 91 basa

Kabeh postingan proyek katon ing mesin telusuran multilingual sing diwenehake dening Hopper.

Sampeyan bisa duwe postingan proyek sing ditemokake dening mayuta-yuta pencari kerja ing basa dhewe, nggunakake macem-macem tembung kunci.


* Kejabi mesin pencari proyek Jepang, kita wis ngrancang kanggo nglayani mesin saka macem-macem negara lan wilayah saka wektu ke wektu. - Coming Soon -
Hopper Ndhukung Google kanggo Proyek

Posting proyek sampeyan katon ing Google.

Wiwit Hopper dirancang miturut data terstruktur sing digunakake ing Google kanggo Proyek, iku cocog banget karo Google.

Posting proyek ing Hopper otomatis dikirim ing Google.

Google JobPosting

Sampeyan bisa nggawe / ngatur postingan proyek multilingual.

Gampang nggawe / ngatur postingan proyek multilingual.

Hopper

Siji langkah kanggo nerjemahake

Cukup pilih basa, lan sampeyan bisa kanthi cepet nerjemahake lan nyebarake postingan proyek.
(Ora ana watesan kanggo sawetara basa sing dituturake.)

Hopper

Sambungake kanthi otomatis

Yen sampeyan ngowahi posting proyek ing basa ibune, sampeyan bisa kanthi otomatis nggambarake isi kasebut ing basa liya.

Hopper

Isi sing bener ing dhewe

Yen sampeyan ora kaya isi sing wis diterjemahake kanthi otomatis, sampeyan bisa mbenerake dhewe.

Fungsi manajemen pemohon

Manajemen terpadu kabeh pelamar ing basa ibune.

Hopper

Manajemen peserta

Pelamar didaftar kanggo saben posting proyek. Sampeyan bisa ngatur kabeh pelamar kanthi gampang.

Hopper

Profil pengguna

Sampeyan bisa mriksa profil pelamar ing basa ibune.

Hopper

Karir

Sampeyan bisa mriksa latar mburi pendidikan lan riwayat kerja pelamar ing urutan kronologis.

Sistem olahpesen multilingual

Interaksi karo pelamar ing basa ibune.

Ora perlu kuwatir babagan basa.

Secara otomatis nerjemahake pesen ing wektu nyata, nggunakake sistem olahpesen multilingual.

Loro-lorone merekrut personil lan golek proyek bisa ijolan ing basa ibune. Sampeyan uga bisa nggunakake iki kanggo jadwal wawancara proyek lan komunikasi informasi penting.

- Coming Soon -
Sampeyan bisa nggunakake kabeh gratis.