Anjeun tiasa ngahontal seekers pakasaban di dunya.

Nyadar deukeut éféktif pikeun seekers pakasaban sakuliah dunya.

Hopper

91 basa sadia

Anjeun tiasa narjamahkeun postingan pakasaban dijieun dina basa indung anjeun kana 91 basa.

Hopper

Multi basa SEO

postingan pakasaban ditarjamahkeun dioptimalkeun pikeun milarian Internet di unggal basa.

Hopper

iber otomatis pikeun mesin milarian

Ngémutan mesin pencari tina postingan pakasaban anyar maké API.
- Coming Soon -

Hopper

Desain Web responsif

Sadia pikeun rupa-rupa alat kaasup PC na smartphone.

Sorangan urang Multilingual Search Engine

search engine pakasaban global pikeun 91 basa

Kabéh postingan pakasaban muncul dina search engine nu multilingual disadiakeun ku Hopper.

Anjeun tiasa gaduh postingan proyek Anjeun kapanggih ku jutaan seekers pakasaban dina basa sorangan, ngagunakeun sababaraha pilarian keyword.


* Di sagigireun search engine pakasaban Jepang, urang keur perencanaan nawarkeun mesin pencari ti sagala rupa nagara sarta wewengkon ti jaman ka jaman. - Coming Soon -
Hopper Ngarojong Google pikeun Jobs

postingan proyek Anjeun némbongan dina Google.

Kusabab Hopper dirancang dumasar kana data terstruktur dipaké di Google salila Jobs, éta kacida cocog sareng Google.

postingan pakasaban on Hopper nu otomatis dipasang dina Google.

Google JobPosting

Anjeun tiasa nyieun / ngatur postingan pakasaban multilingual.

Gampang nyieun / ngatur postingan pakasaban multilingual.

Hopper

Hiji hambalan ka narjamahkeun

Ngan milih basa, sarta anjeun bisa gancang narjamahkeun tur nyebarkeun postingan pakasaban.
(No wates dina Jumlah basa keur narjamahkeun.)

Hopper

Ulang narjamahkeun otomatis

Lamun ngaropéa pakasaban ngeposkeun dina basa indung, anjeun otomatis bisa ngagambarkeun eusi dina basa séjén.

Hopper

eusi nu bener dina sorangan

Mun anjeun teu hoyong eusi otomatis ditarjamahkeun, anjeun tiasa ngabenerkeun aranjeunna dina anjeun sorangan.

fungsi manajemén ngalamar

manajemén hasil ngahijikeun Tatar sadaya Ngalamar dina basa indung anjeun.

Hopper

manajemén ngalamar

Ngalamar dibéréndélkeun pikeun tiap posting pakasaban. Anjeun tiasa ngatur sagala Ngalamar saukur.

Hopper

profil pamaké

Anjeun tiasa pariksa profil Ngalamar 'dina basa indung anjeun.

Hopper

karir

Anjeun tiasa pariksa atikan tukang sarta pagawean sajarah Ngalamar 'dina urutan kronologis.

Sistim olahtalatah multibasa

Interaksi jeung pelamar dina basa indung anjeun.

Teu perlu salempang ngeunaan basa.

Otomatis ditarjamahkeun seratan sacara real waktu, maké sistem olahtalatah multilingual.

Duanana tanaga recruiting na seekers pakasaban bisa tukeur dina basa ibu anu bisa. Anjeun oge bisa make ka ngajadwalkeun ngawawancara pakasaban sarta komunikasi informasi diperlukeun.

- Coming Soon -
Anjeun tiasa make sagalana haratis.