Можете да дојдете до лицата што бараат работа во светот.

Реализирајте ги ефективните пристапи за барателите на работа насекаде во светот.

Hopper

91 јазици на располагање

Можете да преведувате работни пораки креирани на вашиот мајчин јазик на 91 јазик.

Hopper

Мулти-јазик оптимизација

Преводот на објавени огласи се оптимизирани за интернет пребарување на секој јазик.

Hopper

Автоматско известување до пребарувачите

Ги известува пребарувачите за нови објави за работа користејќи API.
- Coming Soon -

Hopper

Отворени веб дизајн

Достапни за широк спектар на уреди, вклучувајќи компјутер и паметен телефон.

Нашиот повеќејазичен пребарувач

Глобален пребарувач на работа за 91 јазик

Сите објави за работа се појавуваат на повеќејазичниот пребарувач обезбеден од Хопер.

Можете да ги објавите своите објави за работа пронајдени од страна на милиони лица кои бараат работа на нивните јазици, користејќи повеќе пребарување со клучен збор.


* Покрај Јапонскиот пребарувач за работа, ние планираме да нудиме пребарувачки машини од различни земји и региони од време на време. - Coming Soon -
Хопер поддржува Google за работа

Вашите објави за работа се појавуваат на Google.

Бидејќи Hopper е дизајниран врз основа на структурираните податоци што се користат во Google за работни места, тој е многу компатибилен со Google.

Објавувањето на работа на Hopper автоматски се објавува на Google.

Google JobPosting

Можете да креирате / управувате со повеќејазични објави за работа.

Лесно за создавање / управување со повеќејазични објави за работа.

Hopper

Еден чекор за преведување

Само изберете јазик, и можете брзо да преведувате и објавувате објави за работа.
(Нема ограничување на бројот на преведени јазици.)

Hopper

Повторно преведе автоматски

Ако менувате објавување на работа на вашиот мајчин јазик, можете автоматски да ја рефлектирате содржината на други јазици.

Hopper

Правилно да ги содржи содржините

Ако не ви се допаѓа автоматски преведена содржина, можете самите да ги коригирате.

Функции за управување со барателот

Унифициран менаџмент на сите кандидати на вашиот мајчин јазик.

Hopper

Управување со барателот

Апликантите се наведени за секое објавување на работното место. Можете едноставно да управувате со сите апликанти.

Hopper

Кориснички профил

Можете да го проверите профилот на апликантот на вашиот мајчин јазик.

Hopper

Кариера

Можете да ги проверите образовните основи на апликантите и историјата на вработувањето по хронолошки редослед.

Повеќејазичен систем за пораки

Интеракција со апликантите на вашиот мајчин јазик.

Нема потреба да се грижите за јазиците.

Автоматски преведува пораки во реално време, користејќи повеќејазични пораки.

И регрутираните лица и барателите на работа можат да разменуваат на својот мајчин јазик. Можете исто така да го користите за да закажете интервју за работа и да ги пренесете потребните информации.

- Coming Soon -
Можете да користите сè бесплатно.