Mund të arrini punëkërkuesit në botë.

Realizoni qasje efektive për punëkërkuesit në mbarë botën.

Hopper

91 gjuhë të disponueshme

Ju mund të përktheni postimet e punës të krijuara në gjuhën tuaj amtare në 91 gjuhë.

Hopper

SEO shumë gjuhë

Postimet e përkthyera të punës janë optimizuar për kërkimin në internet në çdo gjuhë.

Hopper

Njoftimi automatik i motorëve të kërkimit

Njofton motorët e kërkimit të postimeve të reja të punës duke përdorur API.
- Coming Soon -

Hopper

Dizajni i përgjegjshëm i uebit

E disponueshme për një shumëllojshmëri të gjerë të pajisjeve përfshirë PC dhe smartphone.

Faqja jonë e kërkimit shumëgjuhësh

Motori i kërkimit global të punës për 91 gjuhë

Të gjitha reklamat e punës shfaqen në motorin e kërkimit shumëgjuhësor të siguruar nga Hopper.

Ju mund të keni postimet tuaja të punës të gjetura nga miliona kërkues të punës në gjuhët e tyre, duke përdorur kërkime të shumëfishta fjalësh.


* Përveç motor kërkimi japonez për punë, ne planifikojmë të ofrojmë motorë kërkimi nga vende dhe rajone të ndryshme kohë pas kohe. - Coming Soon -
Hopper mbështet Google për Punë

Postimet e tua të punës shfaqen në Google.

Që nga Hopper është projektuar në bazë të të dhënave të strukturuara të përdorura në Google për Jobs, është shumë në përputhje me Google.

Postimet e punës në Hopper postohen automatikisht në Google.

Google JobPosting

Ju mund të krijoni / menaxhoni postimet e punës shumëgjuhëshe.

Lehtë për të krijuar / menaxhuar postimet e punës shumëgjuhëshe.

Hopper

Një hap për të përkthyer

Thjesht zgjidhni një gjuhë dhe shpejt mund të përktheni dhe publikoni postimet e punës.
(Nuk ka kufi për numrin e gjuhëve që duhet përkthyer.)

Hopper

Rivendos automatikisht

Nëse modifikoni një punë të postuar në gjuhën tuaj amtare, ju mund të pasqyrojnë automatikisht përmbajtjen në gjuhë të tjera.

Hopper

Përmbajtja e saktë në tuaj

Nëse nuk ju pëlqen përmbajtja e përkthyer automatikisht, ju mund t'i korrigjoni vetë.

Funksionet e menaxhimit të aplikantit

Menaxhimi i unifikuar i të gjithë aplikantëve në gjuhën tuaj amtare.

Hopper

Menaxhimi i aplikantit

Aplikantët janë të listuara për çdo postim pune. Ju mund të menaxhoni thjesht të gjithë aplikantët.

Hopper

Profili i perdoruesit

Ju mund të kontrolloni profilin e aplikantëve në gjuhën tuaj amtare.

Hopper

karierë

Ju mund të kontrolloni sfondin arsimor të aplikantëve dhe historinë e punësimit në mënyrë kronologjike.

Sistemi i mesazheve shumëgjuhëshe

Ndërveprimi me aplikantët në gjuhën tuaj amtare.

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për gjuhët.

Përkthe automatikisht mesazhet në kohë reale, duke përdorur sistemin e mesazheve shumëgjuhëshe.

Personeli i rekrutimit dhe punëkërkuesit mund të shkëmbejnë në gjuhën e tyre amtare. Ju gjithashtu mund ta përdorni për të planifikuar intervistat e punës dhe për të komunikuar informacionin e nevojshëm.

- Coming Soon -
Ju mund të përdorni gjithçka falas.